Over ons

Home is where the anchor drops

Gekaapt was lange tijd een pop-up conceptstore. Een rondreizend circus van meer dan 20 vooral duurzame interieur- en modemerken.

Ontstaan in de Baarsjes, op de Jan Evertsenstraat, eind 2013. Na 4 jaar en 8 succesvolle pop-up locaties waren we toe aan een vaste stek waar we voorgoed konden aanmeren. Daarom besloten wij medio 2017 ons anker uit te gooien op de Kinkerstraat 320.

Gekaapt is voor en door jonge ondernemers en ontwerpers. Gekaapt is persoonlijk. De kans is groot dat je de maker of ontwerper van het product spreekt wanneer je bij ons winkelt.

Gekaapt draagt duurzaamheid hoog in het vaandel. Je vindt bij Gekaapt daarom een breed assortiment aan duurzaam geproduceerde producten op het gebied van fashion, interieur, food en lichaamsverzorging.

Gekaapt is inspirerend. Bij Gekaapt vind je naast originele cadeaus onder andere kleding, (woon-) accessoires, design, art, sieraden, planten, meubels, food en lichaamsverzorgingsproducten.

 

Play like a pirate

Één jaar nadat Gekaapt aanmeerde op de Kinkerstraat, wordt Gekaapt Mini te water gelaten. En daarmee biedt Gekaapt nu ook een prachtig en duurzaam assortiment voor de kleine Piraatjes. Dus ook voor wie op zoek is naar mooie en originele spullen voor de kinderkamer, de speelhoek of het kind zelf kan vanaf nu aan boord springen!

Feeling social?

Volg Gekaapt op Instagram & Facebook voor acties en de laatste nieuwtjes. 

×